За мен

Коя съм аз?

Здравейте, казвам се Деница Чернева или както ме наричат приятелите ми Дени. Работя в сферата на рекламата повече от 10г. Родена съм и израстнала в град София. Завърших „Нов Български Унивеситет“ със специалност „Маркетинг и реклама“. Моята страст е тениса и съм запален състезател по тенис на корт, с няколко дребни постижения.

Какво обичам?

Обичам да пътувам и да откривам интересни кътчета от нашата невероятна планета земя. В свободното си време обичам да рисувам и да се разхождам в планината. Може би ще си помислите, че съм скучен и затворен човек, който не обича да излиза или да купунясва. Не, непознахте! Обожавам шумните и весели празненства, а в не малко случай съм и техен организатор. Приятелите ми ме определят като душата на компанията с неизчерпаемо чувстово за хумор и позитивизъм. Е, все пак това са най-важните качества за дълголетието, нали! Фен съм на екстремните спортове и обичам кучетата. Имам куче порода дого аржентино

За какво ще бъде това място?

В този блог искам да споделям интересни и не чак толко интересни неща от всякакъв характер, които са ми направили впечатление или си струва да бъдат разказани и показани. Ще се радвам, ако някой от вас ми изпращат своите коментари и мнения за някой от темите.

Искрено се надявам блогът да събере достатъчно верни читатели и прятели. Можете да ми пишете за нови идеи за теми, които да разискваме в блога.