0

Небесен боулинг

Posted by deni4ero on June 17, 2019 in лични |

Чухте ли гръмотевиците преди малко? Еми, не бяха гръмотевици. Разбирам, че за незапознатото ухо може и да звучи като гръмотевица, но, всъщност, беше поредната игра на боулинг между ангелите в Горната земя. Сами разбирате, че няма как да сбъркам, тъй като и друг път съм ви предавала спортни събития от Небесата. Тогава, обаче, ангелите си бяха организирали Регата.

Но да се върнем към днешната среднощна боулинг среща.

Всеки път, когато чувате гръмотевица, всъщност, чувате търкалянето на боулинг топките, които са огромни камъни. Представихте ли си ги? А, така! Сега вече полека-лека започва да си идва всичко на мястото, нали? Представете си тези огромни скални топки как се тръкалят по златните улици. Ето, това е “шумът”, който чувате, когато “гръмне” гръмотевица.

Ще попитате за светкавиците. Разбира се, те са, за да се фукат ангелите пред Царя, когато са уцелили всички кегли и да правят шоу на публиката.

Усещам, че продължавате да проявявате леко недоверие, като се чудите откъде идва дъждът тогава. Ами, нали, знаете как понякога даден играч не насочва правилно топката и тя пада в канала отстрани? Е, тук, камъните падат право в реката, която преминава по средата на Вечния град и плясъците са освежаващият дъжд, който ние получаваме.

Всичко това е съпроводено с голямо веселие. Всички обитатели на Златния град се събират и се разделят на отбори. Пухкавият ангел, който участваше и в Регата, продължава да яде понички. Всъщност, най-голямото разплискване на вода е заради него. Все е зает да мисли как да докопа понички и хвърля топката с много смешни движения. Другите ангели се разсмиват неистово и в смеха си изпускат камъните и се получава голям гръм. Това е, което нас ни стряска понякога, но няма страшно. Царят и Неговите ангели се забавляват, докато стане време да си ни вземе.

Освен забавления, Царят и войската Му се приготвят и за последната битка, но за това ще ви разказвам другия път.

Снимка: Пинтерест

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2007-2019 Deni4ero's Weblog All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.