0

Random thoughts

Posted by deni4ero on June 29, 2018 in лични |

Раздел Малките радости на майката:

1. Да отвориш очи и да видиш, че бебето се усмихва на сън. Безценно.

2. Надиграх бебето в собсвената му игра. Завих го, без да се усети, точно, когато си мислеше, че е спечелило и ще спи отвито. (Най-вероятно така си е мислело. Самодоволната му усмивка го издава. )

3. Много обичам, когато слънцето си намери път сред облаците. Сега е такъв момент. Стоя срещу него благодарна. Красиво е. Няколко лъчи докосват предното стъкло на една кола и светлината се отразява в очите ми. Отново е лято. И вече няма да си мисля, че е октомври и ама, кога свърши тази година, бе.

4. Сега вече знам защо Любо толкова много гледаше Мечо Пух и Сие. Подготвял се е за кукления театър, който ще изнася на бебето. Онзи ден един час пя, игра, забавляваше бебето и майка му… А бебето седеше облегнато в огромния плюшен лъв, гледаше ококорено и току подритваше. Дано Любо да не реши да й играе Star wars.

5. Бебето и Любо май вече са много гъсти. По средата на съня си бебето реши, че ще се събуди. Докато се правех на baby whisperer, Любо в другата стая разиграваше нова сценка (от Star wars, да). Бебето започваше да поддава на моя чар и умения и заспа. Уж, дълбоко. В този момент Любо, явно, е изпаднал в беда в играта си и извиква: “Помооощ!”, бебето отвори очи и веднага изтича на ум при него. Толкова с моя чар, умения и прякори. Ето го бебето – пак се усмихва, докато спи (и лекичко грухти). Аз съм благословена майка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2007-2019 Deni4ero's Weblog All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.