0

Фон Отворкова

Posted by deni4ero on July 2, 2013 in фон отворкова |

Маме, в края на деня се принуждавам да напиша нещо смешно(за мен), иначе ще се разплача всеки момент. От умора повече. Днес, както всеки ден, като ти звъннах веднага след работа, ти намусено ми сподели, че си тъжна. Нямаше нужда, аз го разбрах още по начина, по който звънеше телефонът в ухото ми. Беше ти се забило трънче в пръстчето. Пето, както по-късно ме уведоми госпожица Канелова от отдел Статистика, но, за да бъдем точни, тя каза: “Пети трън, шести зъб.” Явно е някаква специална формулировка във вашата фирма тази отчетност. После ми обясни къде се е забило трънчето – на второто пръстче до кутрето. Аз повторих, за да си го представя. Ти продължи: “На левия крак.” Тук вече се разсмях, но бързо се спрях, за да не ме стъкнеш набързо, че не е смешно и казах: “Чудесно! Хубаво е, че е на левия крак, защото, ако беше на десния, щеше повече да те боли.” Ти, разбира се, не се задоволи с мъдростта, но зарови още по-надълбоко: “Защо?”  За мое съжаление, трябваше да си призная, че се шегувам. После, докато ти вадех трънчето, ти ви като самотен вълк единак на пълнолуние, караше ме да те пипам дали не трепериш, а аз се принудих да затворя прозореца, за да не решат хората, че дера коза в домашни условия. 

Маме, днес баба ти има нещо като помен и сутринта, докато отивах на работа, пеех заедно с нея нашите любими песни. Винаги много се вълнувам, когато с тебе пеем на Бог. Сега се вълнувах по същия начин от другата страна … И така е много яко! 

Иначе Любо продължава да иска да е капитан и да се киска очарователно, а ти да ме засипваш с информация, която, чес’но, ми идва в повече, но по-добре да я чуя от теб. Като например как се биете с момчетата, как им показваш едва ли не смъртоносни похвати на катерене по катерушките и как си спасила живота на приятелката си, като не си й позволила да си разтегне сухожилието.

Наистина, много се гордея с тебе!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2007-2019 Deni4ero's Weblog All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.