2

Dew

Posted by deni4ero on April 10, 2012 in благодарско |

Величествено пристъпи с величествени крачки величествената фея от величествената гора Шарколес и величествено засне две капки, които величествено подпираха три величествени стръка трева и създаваха невероятната величествена геометрична компзиция, която можеше да бъде хваната единствено и само от Нейно Величество Величеството . И ето как стана цялата магия:

В ранна ранина Нейно Величество Величеството беше тръгнала на оглед за величествени неща, надвишаващи или ненадвишаващи величествените й метър и 66, когато вниманието й беше привлечено от блясъка, който идваше някъде из тревата. Като малко величествено зайче, Величеството се хвана на въдицата и пропълзя с тихи, бавни, грациозни стъпки, като внимаваше да не настъпи мравка, случайно пробягал, изгубил се сред приказките, енот и още две мравки от друго племе, които тичаха да се полюбуват и документират и те невижданото чудо: Капка, държаща два стръка трева, досущ Йордан Йовчев на халки. Или чудо сътворено от незнайни момци. Или закачка някаква. Или сълза. Така и никой не разбра.

Единствено остана чувството, което донесе след себе си този запечатан момент така величествено: красота, вълшебство, съвършеснтво … и още нещо 🙂

В интерес на истината, ако в училище ме бяха накарали да нарисувам такъв чертеж, нямаше да мога. Никога. Може би причината е, защото чертежите не се рисуват, а аз така и не го запомних това, но е невероятен улов, Гери. Страхотна си! Продължавай да радваш(и да ми пълниш душата 🙂 )

2 Comments

  • Гери says:

    Лелеее, какви си ги сътворило, Рошле! Гушш! Благодаря! 😀

    Капките така си бяха, ама честно 😀
    Но водата е наистина най-величествената Вълшебница, не спира да ме удивлява, нямам насищане да я снимам 🙂 И да гледам после как ще си вихрите въображението и кой какво вижда в снимките 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2007-2019 Deni4ero's Weblog All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.